Restaurangstäd Stockholm

Zahra Rent

Letar du efter en städfirma som utför restaurangstäd i Stockholm med omnejd? Vi på Zahra Rent erbjuder miljövänlig städning som skapar en snygg och ren restaurang för dina kunder. Kontakta oss!

Anlita oss för restaurangstäd i Stockholm

Vi skapar en trevlig miljö för dina kunder

Är du i behov av restaurangstäd i Stockholm? Anlita då oss på Zahra Rent! Vi är det perfekta valet för dig som driver en restaurang eller någon annan firma, som är i behov av professionell städning. En ren och hygienisk restaurang är ett måste för både restaurangens framgång, samt kundernas trivsel och hälsa. Och det är just därför det är så viktigt att anlita en pålitlig städfirma – Som Zahra Rent.

Vi har ett erfaret team av städare som vet hur man skapar ett rent utrymme med hjälp av miljövänliga rengöringsmedel, och effektiva metoder. Med vår erfarenhet, och med våra tekniker, så kan vi säkerställa en skinande ren restaurang som imponerar kunderna och arbetarna! Zahra Rent anpassar och skräddarsyr våra tjänster efter dina specifika behov och tidsplaner. Behöver du daglig restaurangstäd? Veckovis eller kanske månadsvis? Oavsett vad du önskar dig, så försöker vi vårt bästa för att göra dig nöjd. Kontakta oss redan nu, antingen via telefon eller kontaktformulär för restaurangstäd i Stockholm.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Kontakt

Såklart erbjuder vi RUT-avdrag!

När du anlitar oss på Zahra Rent för restaurangstäd i Stockholm så får du inte glömma att du kan ta nytta av RUT-avdrag. Det innebär att du kan få en viss rabatt på arbetskostnaderna, när du som privatperson väljer att samarbeta med oss. Avdraget gäller dock tyvärr inte för alla arbeten, läs mer på Skatteverkets hemsida för ytterligare information.

Prislista flyttstädning:

Samtliga priser är inkl 25% moms och efter 50% RUT-avdrag

Våra tjänster

Läs mer om vilka andra typer av städtjänster vi erbjuder.

Kontorsstäd

Vi vet hur viktigt det är med en ren och harmonisk arbetsplats. Med vår städfirma får ditt kontor ett lyft, detta med grundlig och skräddarsydd städning. Boka ditt kontorsstäd i Stockholm med omnejd redan idag.

Fönsterputs

Smutsiga och livlösa fönster på kontorsbyggnaden eller hemma? Zahra Rent har redskapen, samt erfarenheten som behövs för att göra dina fönster glasklara. Ring oss idag, så ser vi till att hjälpa.

Restaurangstäd

I en restaurang är trevnad och renlighet i största fokus. Därför är det viktigt att anlita ett proffs när det är dags för restaurangstäd. Vi är den rätta vägen att gå, med rätt kunskap, tekniker och verktyg lämnar vi din restaurang i toppskick.

Flyttstäd

Innan man påbörjar nya äventyr i sitt nya hem så är det viktigt att städa rent sitt gamla hem. Detta kan vara tidskrävande och jobbigt, men nödvändigt! Boka flyttstäd i Stockholm, eller Skövde, här.

Skräddarsytt restaurangstäd i Stockholm

Vi anpassar oss till dig!

Zahra Rent erbjuder flexibla restaurangstäd i Stockholm, så att vi kan vara så tillgängliga som möjligt! Innan vi börjar städningen så besöker vi lokalerna där vi sedan bestämmer tillsammans hur ofta ni vill att vi städar, samt särskilda önskemål.

Att vara flexibla och uppmärksamma kundernas behov är något vi tar på stort allvar. Dessa egenskaper gör att vi kan erbjuda en städtjänst som passar perfekt för ditt företag eller restaurangens unika krav. Välkommen att kontakta oss på Zahra Rent – Där vårt mål är att skapa en hälsosam och prydlig arbetsmiljö!

Städfirma med städmaterial i Stockholm
Zahra Rent
Om vår städfirma i Stockholm

Zahra Rent är en enskild firma som startades år 2021. Sedan dess har vi arbetat och städat många olika typer av lokaler, så som kontor, restauranger och hem. Vi tycker det är roligt med varierande uppdrag och arbetsplatser, därför gör vi alltid vårt yttersta i varje steg vi tar oss an. Vi vill vara ditt förstahandsval när du väl söker efter restaurangstäd i Stockholm. Våra städare har den erfarenhet som krävs för en noggrann utförd städning, i allra högsta kvalitet.

Restaurangstäd i Stockholm, och så mycket mer

Förutom restaurangstäd i Stockholm så erbjuder vi även flyttstäd, fönsterputs och kontorsstäd i Stockholm, samt Skövde. Zahra Rent vill vara din mångsidiga och pålitliga partner när det kommer till att skapa en ren och prydlig miljö. Oavsett om det gäller på företaget eller hemma i lägenheten.

Vi förstår att en ren och välkomnande restaurang är avgörande för både kundens trivseln, och trivseln hos dina kollegor och medarbetare. Därför sätter vi alltid högsta standard när det gäller våra tjänster. Att du som kund är nöjd med resultaten, är något vi alltid strävar efter och är en av våra högsta prioriteter. Så om du söker en pålitlig partner för restaurangstäd i Stockholm eller några av våra andra städtjänster, tveka då inte att kontakta oss.

Kontakta oss för restaurangstäd i Stockholm

Om du behöver restaurangstäd i Stockholm så behöver du inte leta mer. Hos Zahra Rent levererar vi alltid professionell städning, som lämnar dina lokaler skinande rena. Du kan antingen kontakta oss via telefon eller det smidiga kontaktformuläret, så hör vi av oss så fort vi kan!

Klicka här!

Ring oss!

Vill du veta mer?

Kontakta vår städfirma idag!